Gyémánt szerszám kereskedelem és márkaszervíz
Husqvarna
Husqvarna Építőipari gép kereskedés
Információ: +36 / 92 770 006
A GYÉMÁNTSZERSZÁMOK SZAKÉRTŐI
VAGYUNK – HOGY ÖNNEK NE LEGYEN
ERRE GONDJA
ITT MEGTALÁLJA MINDAZT,
AMI NÖVELI A FÚRÁS SPECIALISTÁINAK
HATÉKONYSÁGÁT
RENDKÍVÜL SOKOLDALÚ FALVÁGÓ
RENDSZEREK, A HATÉKONYSÁG
NÖVELÉSÉRE FEJLESZTVE


Legyen felkészült bármilyen kihívásra


A Husqvarna a világ egyik vezető gyémántszerszám-fejlesztője és gyártója betonban és egyéb építőanyagokban történő vágásra és fúrásra. Világszerte több millió gyémántszerszámot szállítunk le – vágótárcsákat, fúrókoronákat, köteleket és csiszoló-szerszámokat – professzionális vállalkozók, szakemberek és szerszámkölcsönző vállalatok számára. Egy Husqvarna gyémántszerszám mindig biztonságos megoldás. Ha nem biztos benne, hogy melyik szerszámot válassza egy adott munkához, csak kövesse a táblázatos formátumú javaslatainkat, vagy lépjen kapcsolatba a Husqvarna szakkereskedőjével.
Gyémántszerszámok
bármilyen igényhez
A Husqvarna a világ egyik vezető gyémántszerszám-fejlesztője és gyártója betonban és egyéb építőanyagokban történő vágásra és fúrásra. Világszerte több millió gyémántszerszámot szállítunk le – vágótárcsákat, fúrókoronákat, köteleket és csiszoló-szerszámokat – professzionális vállalkozók, szakemberek és szerszámkölcsönző vállalatok számára. Egy Husqvarna gyémántszerszám mindig biztonságos megoldás. Ha nem biztos benne, hogy melyik szerszámot válassza egy adott munkához, csak kövesse a táblázatos formátumú javaslatainkat, vagy lépjen kapcsolatba a Husqvarna szakkereskedőjével.
ARANY
A Husqvarna arany szintű gyémántszerszámokat specialisták számára fejlesztettük ki. Intenzív professzionális felhasználásra, speciális alkalmazásokhoz. Maximális vágási sebesség és kopásállóság a nagy igénybevételű vágás, csiszolás és fúrás során.
EZÜST
A Husqvarna ezüst szintű gyémántszerszámokat általános vállalkozók számára fejlesztettük ki. Professzionális felhasználásra, általános alkalmazásokhoz. Gyors vágási sebesség és hosszú élettartam, bármilyen vágás, fúrás és csiszolás során.
BRONZ
A Husqvarna bronz szintű gyémántszerszámokat alkalmi felhasználók számára fejlesztettük ki. Kiváló ár-érték arány általános vágás és fúrás során.
Javaslatok
Keményebb anyagban történő vágás esetén a lágyabb kötéssel rendelkező szerszám a legjobb, mivel a gyémántok hamarabb felszínre kerülnek, ami gyorsabb vágást jelent. Puhább vagy csiszoló hatású anyagban való munka esetén a keményebb kötéssel bíró szerszám a legjobb, mivel az jobban ellenáll a súrlódásnak.
Az alábbi jelölés szemlélteti, hogy egy adott szerszám mennyire megfelelő a különféle anyagok esetében:
  • • • = Optimális
  • • = Jó
   = Elfogadható
   = Nem javasolt
A javaslatokat tartalmazó ábrákat a Termékeink oldalon, a Szerszámok alatt érhetik el.
Tovább a Szerszámokhoz >>

EMELJE ÚJ SZINTRE A TALAJTÖMÖRÍTÉST
A Husqvarna tömörítő berendezéseit maximális termelékenységre, teljesítményre és tartósságra terveztük. A gép minden apró részletét – az ergonomikus, rezgéscsillapított fogantyúktól a talajt döngölő kemény, kopásálló acél felületig – úgy terveztük, hogy a munkát maximális üzemidő és minimális szervizigények mellett végezhesse el. A termékek tervezésénél ügyeltünk az egyszerű kezelhetőségre és a kezet és a kart érő csökkentett rezgésre, hogy Ön az egész munkanap során jól összpontosíthasson és éber maradhasson.

Termékkínálat áttekintése>>
BETONOZÁSI MUNKÁK AZ ELEJÉTŐL A VÉGÉIG
Minden betonozási munka egy szilárd alappal indul. A maximális teljesítmény és megbízhatóság érdekében ellátjuk Önt a megfelelő a szerszámokkal és megoldásokkal. Betonozáshoz szükséges berendezések széles választékát kínáljuk Önnek a beton bedolgozási folyamat minden lépéséhez – beleértve az öntött betonfelületek és padlók tömörítését, szintezését és simítását.

Termékkínálat áttekintése>>
VÁGJON A LEHETŐ LEGHAMARABB EGYENES VONALAKAT – ELŐZZE MEG A VÉLETLENSZERŰ REPEDÉSEKET
A Husqvarna Soff-Cut® rendszere ideális a dilatációs illesztések rendkívül korai vágásához betonlemez öntése után. Ez a legjobb megoldás a véletlen repedések kockázatának minimálisra csökkentésére, ami az egyik legköltségesebb és legsúlyosabb probléma betonozás során. A termék legfőbb előnye a magas termelékenység, továbbá az egyazon napon történő öntés és vágás lehetősége, valamint a sekély vágási mélységgel elérhető tiszta végeredmény.

Termékkínálat áttekintése>>
PADLÓCSISZOLÓ RENDSZEREK VERHETETLEN TERMELÉKENYSÉGGEL
A betonpadló előkészítése, csiszolása és polírozása, valamint a terrazzo és egyéb természetes kövek javítása és polírozása magas igényeket támasztó munka. Küldetésünk célja, hogy Ön maximális hatékonysággal tudjon dolgozni, ezért olyan rendszert biztosítunk, ami magában foglalja a szabadalmaztatott Dual Drive Technology™-t, a PG 820 RC és PG 680 RC vezeték nélküli távvezérlős gépeket és a nagy teljesítményű porgyűjtő berendezéseket. Termékprogramunkba tartoznak még könnyen szállítható és rendkívül hasznos, kisméretű PG modelljeink is. Mint ahogyan az összes Husqvarna PG gép, ezek is a gyorscsatlakozós Redi Lock® gyémántszerszám rendszerrel vannak ellátva.

Termékkínálat áttekintése>>
A KATEGÓRIA LEGJOBB PORÉS ISZAPKEZELÉSÉT BIZTOSÍTÓ TELJES RENDSZEREK
A betonport és az iszapot biztonságosan és hatékonyan el kell távolítani, hogy megvédje magát és környezetét. A Husqvarna útmutatása, szaktudása és teljesen integrált nagy teljesítményű berendezései hatékony segítséget nyújtanak a por és iszap kezeléséhez, és lehetővé teszik, hogy termelékeny maradjon a szabályok és előírások maradéktalan betartásával.  Azáltal, hogy a betonvágás, -fúrás és -csiszolás területén rendelkezésre álló szakértelmét a porés iszapkezelés csúcstechnológiájával kombinálja, a Husqvarna egyedi módon képes egyszerűen használható megoldásokat biztosítani. A por és iszap hatékonyabb kezelése jobb munkamódszereket jelent.

Termékkínálat áttekintése>>
RENDKÍVÜL SOKOLDALÚ FALVÁGÓ RENDSZEREK, A HATÉKONYSÁG NÖVELÉSÉRE FEJLESZTVE
A Husqvarna falvágó mindenféle nyíláshoz ideális szinte minden építőanyagban, mint például tégla vagy vasbeton. Híres teljesítményén és tartósságán túl valamennyi Husqvarna falvágó rendszer egy további nagy előnnyel bír: valamennyit úgy terveztük meg, hogy megkönnyítsék az Ön munkáját, így Ön gyorsabban tud dolgozni. A motoregységek rendkívül könnyűek, teljesítmény/tömeg arányuk kiváló. Elektromos, magas frekvenciás falvágóink vezeték nélküli, ergonomikus távvezérlővel működtethetők, amivel könnyű manőverezni, miközben a munkafolyamatot folyamatosan ellenőrizheti. A további intelligens megoldások egyike a szállítókocsi, amivel kényelmesen tud mozgatni minden szükséges eszközt a munkaterületen.

Termékkínálat áttekintése>>
VÁGÁSI MÉLYSÉG ÉS ÜZLETI LEHETŐSÉGEK SZINTE KORLÁTOK NÉLKÜL
Prémium minőségű kötélvágó rendszereinket magas szintű termelékenységre tervezzük. Rugalmasak, nagy teljesítményűek és könnyen használhatók, így az adott munka gyorsan és nyereségesen elvégezhető – kiváló eredménnyel. A kötél és a hajtókerék közti súrlódást fokozó intelligens megoldásnak köszönhetően a kötélvágás könnyű és hatékony munkává válik. A moduláris görgős rendszer könnyen hozzáigazítható egy sor alkalmazáshoz, így gyakorlatilag nincs határa a vágási mélységnek vagy alaknak. Továbbá gyémántköteleink segítségével rendkívül komplex szerkezetek, így acél vagy erősen vasalt beton, vágása is kivitelezhető.

Termékkínálat áttekintése>>
AHOL AZ INNOVATÍV MÉRNÖKI MEGOLDÁSOK TALÁLKOZNAK A TERMELÉKENYSÉG KEMÉNY IGÉNYEIVEL
Aljzatvágás estén a maximális termelékenység kizárólag a teljesítmény, ergonómia, nyomaték, manőverezhetőség és megbízhatóság kiegyensúlyozott és jól átgondolt receptje alapján érhető el. Valamennyi tényezőnek hatékony módon össze kell játszania a lehető legtermelékenyebb munka érdekében. A kezelő, a gép és a gyémánt közötti egységről van szó. A Husqvarna aljzatvágók emiatt jelentik az ideális választást maximális termelékenység érdekében.

Termékkínálat áttekintése>>
ITT MEGTALÁLJA MINDAZT, AMI NÖVELI A FÚRÁS SPECIALISTÁINAK HATÉKONYSÁGÁT
A fúrómotorok, fúróállványok és gyémánt koronafúrók kifejlesztése, illetve továbbfejlesztése során mindig a teljes rendszert szemléljük, arra törekedve, hogy a képzett gépkezelő még hatékonyabban és kevesebb erőfeszítéssel tudjon dolgozni. Több furást végezhessen munkaóránként a fokozottabb teljesítmény érdekében. Erre terveztük meg a Husqvarna betonmagfúró rendszert.

Termékkínálat áttekintése>>
KÉPZELJE EL KEDVENC KÉZI DARABOLÓJÁT – MAJD KÉPZELJE EL, HOGY AZ EGYRE JOBB LESZ
Akármilyen kiválóak is a kézi darabolóink és gyémántszerszámaink, sosem hagyunk fel a fejlesztéssel. Motivációnk nem más, mint Ön, azaz, a felhasználó iránti elkötelezettségünk. Mivel a termékeinket a felhasználó igényei szerint tervezzük, ezért Ön tökéletesen kiegyensúlyozott, könnyen használható és könnyű gépet kap kézhez. Mindehhez hozzátesszük a tökéletes megbízhatóságot és kiváló teljesítményt, így Ön a munka elvégzésére koncentrálhat – minden esetben nagyszerű eredménnyel. Egyszerűen fogalmazva: Ön mindig többre számíthat egy Husqvarna berendezéstől.

Termékkínálat áttekintése>>
VÁGÓBERENDEZÉSEK BURKOLÓ ÉS KŐMŰVES MUNKÁKHOZ, AMELYEK MEGBIRKÓZNAK A MINDENNAPI MUNKA NEHÉZSÉGEIVEL
A Husqvarna asztali vágógépei hatékonyak, könnyen szállíthatók és egyszerűen használhatók, legyen szó akár nagyméretű tégláról, vagy kisebb burkolólapok vágásáról. Számunkra létfontosságú, hogy tökéletes legyen az összhang az anyag, a gép és a gyémánt szerszám között. Így Ön mindig maximális pontossággal vághat.

Termékkínálat áttekintése>>
NAGYTELJESÍTMÉNYŰ, KOMPAKT MÉRETŰ ROBOTOK A BIZTONSÁGOS BONTÁSHOZ
Távvezérlésű bontórobotjaink a bontógépek piacvezetői. Jellemzőjük a nagy teljesítmény, az alacsony tömeg és a funkcionális kivitel. Egyértelmű választás olyan felhasználók számára, akik jól manőverezhető, de mégis nagy teljesítményű, stabil gépet keresnek, nagy hatótávolsággal. DXR gépeink korszerű és könnyen használható távvezérlővel vannak ellátva, ami páratlan felhasználóbarát megoldásokkal és jól átgondolt kivitellel büszkélkedhet. Mindez a tapasztalatunkkal, szakmai tudásunkkal és globális jelenlétünkkel ötvözve azt jelenti, hogy Ön biztosra veheti a könnyen elérhető és kompetens szervizt és támogatást.

Termékkínálat áttekintése>>